پنگوئن ها

پنگوئن

  پنگوئنها پرندگانی بدون قدرت پرواز هستند که از ماهیها تغذیه می کنند آنها بالهای کلفتی دارند که به عنوان باله شنا از آن استفاده می کنند. 

  از نظر ریشه ای اسم پنگوئن متعلق به پنگوئن اقیانوس شمالی می باشد این پرندگان قادر به پرواز نیستند زمانی که ملونها به اقیانوس منجمد جنوبی رسیدند همین اسم را به پرندگان آنجا که قادر به پرواز نبودند اطلاق کردند.

  پنگوئن ها پرهای ضد آب براقی دارند که به خشک نگهداشتن پوستشان کمک می کند. آنها نسبت به بیشتر پرندگان دیگر پرهای بیشتری دارند - حدود 70 پر در اینچ مربع. هر سال پنگوئن ها پرهایشان می ریزد و پرهای قدیمی شان را از دست می دهند و پرهای جدیدی برایشان رشد می کند. بعضی از پنگوئن ها تاجی از پر دارند (مثل پنگوئن ماکارونی و پنگوئن راک هوپر).

  همه پنگوئن ها در نیمکره جنوبی زمین زندگی می کنند (جنوب استوا). آنها در آب و هواهای مختلف از مناطق گرمسیر استوایی تا قاره قطب جنوب یخ زده زندگی می کنند. این پرندگان بی دفاع معمولاً در جزایری که جانوران درنده ندارد یا روی بخش های دورافتاده یک قاره زندگی می کنند. بعضی از پنگوئن ها, مثل پنگوئن امپراتور روی توده یخ, در قاره قطب جنوب زندگی می کنند.

/ 3 نظر / 23 بازدید
سعید ice heart

سلام خیلی ممنون که بهم سر زدی وبلاگت با وبلاگهای دیگه فرق داره جالبه منم طرفدار حیونام طوری که خیلی دنبالش هستم از حیونای بی سرپرست محافظت کنم بازم بهم سر بزن مخصوصا امشب یا فردا آخه میخوام بروز کنم شما لینک شدید من رو یا با ice heart یا با یه روز برفی برای عاشقی بلینک

اورانوس

ســــــــــــــــلام: خوفی؟ من پنگوئن خیلی دوس دارم[پلک] نازه[پلک] کاش یه پنگوئن کوچولو داشتم[رویا]

سعید ice heart

سلام خوبی من آپم ممنون میشم بیای و شعر رو بخونی و تو نظر سنجی شرکت کنی