پنگوئن

  پنگوئنها پرندگانی بدون قدرت پرواز هستند که از ماهیها تغذیه می کنند آنها بالهای کلفتی دارند که به عنوان باله شنا از آن استفاده می کنند. 

  از نظر ریشه ای اسم پنگوئن متعلق به پنگوئن اقیانوس شمالی می باشد این پرندگان قادر به پرواز نیستند زمانی که ملونها به اقیانوس منجمد جنوبی رسیدند همین اسم را به پرندگان آنجا که قادر به پرواز نبودند اطلاق کردند.

  پنگوئن ها پرهای ضد آب براقی دارند که به خشک نگهداشتن پوستشان کمک می کند. آنها نسبت به بیشتر پرندگان دیگر پرهای بیشتری دارند - حدود 70 پر در اینچ مربع. هر سال پنگوئن ها پرهایشان می ریزد و پرهای قدیمی شان را از دست می دهند و پرهای جدیدی برایشان رشد می کند. بعضی از پنگوئن ها تاجی از پر دارند (مثل پنگوئن ماکارونی و پنگوئن راک هوپر).

  همه پنگوئن ها در نیمکره جنوبی زمین زندگی می کنند (جنوب استوا). آنها در آب و هواهای مختلف از مناطق گرمسیر استوایی تا قاره قطب جنوب یخ زده زندگی می کنند. این پرندگان بی دفاع معمولاً در جزایری که جانوران درنده ندارد یا روی بخش های دورافتاده یک قاره زندگی می کنند. بعضی از پنگوئن ها, مثل پنگوئن امپراتور روی توده یخ, در قاره قطب جنوب زندگی می کنند.