فلامینگو

  فلامینگو پرنده‌ای است با پاهای دراز و منقاری منحنی و گردنی بلند خمیده و پر و بالی به رنگهای سفید و صورتی.

  در پرواز‌ها با‌ها و گردنش کشیده و قدری پائین تر از سطح بدن قرار می‌کیرد. بالهایش ترکیب زیبائی از رنگهای سرخ و سیاه است. پرنده نابالغ قهوه‌ای مایل به خاکستری چرک است. فلامینگو به آرامی راه می‌رود ودر حالیکه سر ومنقار خودرا در آب کم عمق فرو برده تغذیه می‌کند. فلامینگو از ۹۰/۰ تا ۵/۱ متر بلندی دارد. بیشتر فلامینگو‌ها حلزون وگیاهان آبی را می‌خورند. این پرندگان یصورت دست جمعی و در دسته‏های چند هزارتایی زندگی می‏کنند.

  فلامینگوها روش منحصر به فردی برای تغذیه دارند.آنها در آبهای کم عمق و شور زندگی می کنند و بوسیله منقارهایشان حیوانات و گیاهان کوچک را از آب جدا می کنند و در گروههای اجتماعی تغذیه و تولید مثل می کند.نوزادهای تازه از تخم بیرون آمده دارای گردن کوتاه و منقارها دوکی شکل می باشند.والدین،نوزادان را بوسیله ماده ای شبیه به شیر تغذیه می کنند.فلامینگوها و کبوترها تنها جانورانی هستند که نوزادانشان را به این ترتیب غذا می دهند.